Ontbijtservice

 

Ontbijtservice

Onze ontbijtservice staat al jaren lang hoog aangeschreven.Het is nog steeds een doorslaand succes en daarbij voor ons ook leuk om het voor u te mogen verzorgen. De verbaasde gezichten aan de deur, het verrassingselement. `Bent u wel aan het goede adres?`, `Aan wie heb ik dit te danken?`

Een ontbijt bestaat uit 7 soorten broodjes met daarbij kaas, ham, grillworst, jam, brie, aardbeien/fruit, vers geperste jus, zuivelproduct, gekookt eitje. Het geheel wordt afgeleverd in een vrolijke geschenkdoos.

Het is mogelijk om uw ontbijt extra feestelijk te maken met de volgende producten: champagne met 2 glazen en chocolade,rode roos, tijdschrift of de telegraaf. Ook een persoonlijke tekst op een kaartje is natuurlijk mogelijk. Al met al een ontbijtdoos vol met lekkere dingen.

Kortom, een speciaal cadeau met een hoge attentiewaarde. Leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:
- 1 persoon ontbijt -  € 24,95
- 2 persoons ontbijt -  € 37,95
- 1 persoon champagne ontbijt -  € 37,20
- 2 persoons champagneontbijt -  € 50,20

Daarnaast verkopen wij kinderontbijten. Deze zijn alleen te bestellen in combinatie met een gewoon en/of champagne ontbijt. 
De prijs voor een kinderontbijt is € 12,50.
We hebben de keuze uit een Cars ontbijt of een Disney prinsessen ontbijt. In dit ontbijt zitten o.a. diverse broodjes, blikje zuivel, een surprise ei en een kleurplaat.

De bezorg tijden kunnen iets afwijken!!!!

U kunt uw bestelling voor deze ontbijtservice eenvoudig doen in onze webwinkel, telefonisch via 0226-312494, of per email via info@bakkerijjonker.nl

Bestellijst

Van gevulde koeken
tot belegde broodjes,
kijk hier voor de webshop!

Diverse Taarten

Bekijk hier de ruime keuze uit de lekkerste taarten. Vandaag bestellen = morgen thuisbezorgd!

Belegde broodjes

Bestel online de lekkerste belegde broodjes! Haal ze op of laat ze bij u thuis / op het werk bezorgen.